miehen ja hänen sinänsä dialogia - yksin olet kolme

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Syvin persoonallisuus

"Jos ihmisen syvin persoonallisuus on Jumalan elämä hänessä, miten silloin voi olla eroa eri ihmisten välillä? Missä ihmisten omaperäisyys on, kun jokainen voi sanoa: en minä elä, vaan Kristus elää minussa?"

jude suwantokuhan dialogia luojan kanssa - tässä blogissa sekä jumala että jude suwantokuha kirjoitetaan pienellä - sillä pienuudessa asuu totuus ja suuruudessa pienuus.

Jos teitä ahdistaa lukea dialogia - olkaa hyvä ja poistukaa sivuilta - muuten teidät voi yllättää monet sellaiset asiat jotka saavat teidät ja elämänne sekaisin. Enkä vastaa tästä ammattini puolesta vaan kaiken mitä kirjoitan kirjoitan itseäni varten ja luojani vuoksi. tämä dialogi on arkipäiväistä avointa ja välitöntä keskustelua, joissa sanat joko merkitsevät sitä mitä luulet niiden merkitsevän tai sitten ne ovat jotain muuta mikäli ovat mitään. Joten suosittelen poistumista takavasemmalle niille joilla on mielenterveydellisiä ongelmia ja niille jotka kuvittelevat, että heillä ei ole mielenterveydellisiä ongelmia - erityisesti toivotan alimpaan helvettiin ne jotka luulevat tuntevansa jumalan tai saatanan.

Ne jotka antavat kaiken sille työlle jota varten meidät on luotu toivotan tervetulleeksi sivuille. Tähän tehtävään palaan ehkä myöhemmin - mikäli se tulee dialogissa esille.